23948sdkhjf

11 robotter arbejder live i Middelfart hos DanRob A/S

Robotterne arbejder live på DanRob’s husudstilling i Middelfart - og det vækker begejstring blandt de besøgende.
DanRob A/S afholder i disse dage husudstilling, hvor 11 robotter arbejder live lige for næsen af de besøgende. Og det har vakt stor begejstring, fortæller salgschef Frede Lysemose til Metal Supply.

Her ses teamet bag udstillingen i DanRobs lokaler i Middelfart.Det er anden gang DanRob afholder denne form for husudstilling, for såvel nye, som eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Og det er helt sikkert en begivenhed, virksomheden agter at gentage.

Udstillingen, der slutter i dag har været godt besøgt, og Frede Lysemose mener, dette bl.a. hænger sammen med konceptetet for udstillingen:

- Vi har valgt at lade robotterne arbejde live på vores udstilling, så de besøgende dels kan få et overblik over et udpluk af robotter, der er på markedet og dels hvilke typer af opgaver, de hver især kan udføre. Dermed bliver det lidt nemmere at forestille sig, hvor en robot kan gavne hjemme i produktionen, forklarer han.

Af live-aktiviteter har udstillingens besøgende bl.a. kunnet opleve DIPS, der er DanRob’s system til palleteringsopgaver, og nogle komplette ABB-anlæg er ligeledes blevet demonstreret.

Læs mere om DanRob's mange automationsløsninger på virksomhedens hjemmeside www.danrob.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062