23948sdkhjf

Briter slår sig ned i København

Den britiske teknologivirksomhed Cambridge Mechatronics (CML), der specialiserer sig i shape memory alloy (SMA)-aktuatorer, slår sig ned i Danmark.

Mere præcist har virksomheden startet et nyt R&D-center i København, hvor intentionen er at få adgang til den store pulje af kompetente danske ingeniører.

- Vores beslutning om at udvide vores R&D til København afspejler vores strategiske behov for øget investering inden for kontrol algoritme design og implementering. Det nye R&D-center bringer os tættere på nogle af verdens største talenter inden for algoritmeudvikling og firmwareimplementering, og med vores eksisterende og kommende generationer af SMA-aktuatorer vil vi derigennem kunne imødekomme den voksende efterspørgsel på robuste og præcise actuation-løsninger til blandt andet smartphonekameraer, udtaler CTO hos Cambridge Mechatronics, Ben Brown, i en pressemeddelelse.

Det nye kontor har til huse i World Trade Center Ballerup, og de første ansættelser med danske ingeniører er allerede på plads.

Til at stå i spidsen for det danske kontor er valget faldet på Niels Mørch, der har titel af director of SMA Control Algorithms and managing director for CML Denmark.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11