23948sdkhjf

Fujitsu Siemens kræver milliardudbud annulleret

Finansministeriet har valgt Dell, Lenovo og Topnordic som leverandører af pc’er til staten til en samlet værdi af 1,6 mia. kr. Fujitsu Siemens kom ellers med et billigere tilbud, så nu kræver IT-giganten udbuddet annulleret.
IT-giganten Fujitsu Siemens er utilfreds med Finansministeriets afgørelse af fremtidige pc-leverancer. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

Finansministeriet har valgt Dell, Lenovo og Topnordic som eneleverandører af pc’er til en samlet værdi på 1,6 mia. kr. Det til trods for, at Fujitsu Siemens kom med et billigere tilbud.

Fujitsu Siemens har fået aktindsigt i sagens dokumenter, hvoraf det blandt andet fremgår, at selskabet blev kasseret, inden staten fandt frem til vinderne.

- For os er det afgørende at blive behandlet på samme måde som de andre tilbudsgivere. Så når vi nu bliver kasseret for ikke at leve op til kravene i udbudsmaterialet, synes vi, det er rimeligt at forlange, at Finansministeriet også undersøger, om de andre udbydere lever op til kravene i udbudsma-terialet, siger Lars Wørzner, der er Fujitsu Siemens’ adm. direktør i Danmark, til avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094