23948sdkhjf

Consulting Management udfordrer din virksomhed

Consulting Management udfordrer virksomheder på deres strategi og giver inspiration og konkrete input til at styrke det strategiske beredskab. Måske er det en virksomhed, du vil invitere indenfor?
Consulting Management er en konsulent- og rådgivningsvirksomhed, der arbejder for at styrke både små og store virksomheder på det strategiske plan. De har allerede en række førende virksomheder på referencelisten.

- Det er de færreste, der har tid til at tilegne sig ny viden, men omvendt finder de fleste virksomheder det nødvendigt at sætte sig ind i nyt stof, så de kan skabe bedre resultater i virksomheden, siger direktør Ole Wegener-Frederiksen til Metal Supply.

Derfor arbejder Consulting Management med et koncept, hvor de både giver virksomhederne mulighed for at arbejde bredt med problemstillinger og samtidig har mulighed for at gå i dybden.

Best practices fra en række førende danske og udenlandske virksomheder er en fast del af rådgivningsforløbet, da det er noget alle virksomheder kan forholde sig til.

På den måde får de en mere specifik inspiration, så det bliver muligt at relatere til sine egne problemstillinger. Consulting Management hjælper med opgaver inden for følgende:

- Identificering af strategiske og operationelle faresignaler
- Styrker virksomhedens indsatser gennem strategisk analyse og diagnose
- Identificering af virksomhedens muligheder og udfordringer
- Øge virksomhedens ledelseskapaciteter
- Markedsudvikling for den enkelte virksomhed og dens kunder

Læs mere om Consulting Management på virksomhedens hjemmeside www.consulting-management.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156