23948sdkhjf

Vestas indgår langsigtet aftale i USA

Vestas har modtaget en ordre i USA på 56 stk. V80-1,80 MW vindmøller til levering i tredje kvartal 2007 til Smoky Hills-projektet i staten Kansas.
Vestas har modtaget en ordre fra ENEL North America, som er et af de største selskaber i Nordamerika, der ejer og driver kraftværker fra vedvarende energi. ENEL North America har kraftværker i 16 stater i USA og i to canadiske provinser.

Vestas skal levere, installere og idriftsætte de 56 vindmøller, og ordren indeholder ligeledes en femårig vedligeholdelses- og serviceaftale.

ENEL North America er aktiv inden for en række rene energikilder så som hydro, vind og biomasse. ENEL North America er en del af ENEL, som er Italiens største energiselskab og Europas tredjestørste børsnoterede elselskab målt på kursværdi.

ENEL producerer og sælger elektricitet hovedsageligt i Europa, Nordamerika og Latinamerika. ENEL har en produktionskapacitet på 53.000 MW og har 32 millioner el-kunder.

- Hos Vestas glæder vi os over at sikre endnu en ordre fra ENEL, og vi ser frem til udbygge vores samarbejde i Nordamerika. Vi anser ENEL for at være et af verdens vigtigste elselskaber, og det er positivt at følge ENEL’s vækststrategi inden for vindenergibranchen, siger Jens Søby, adm. direktør for Vestas Americas A/S og fortsætter:

- Vi glæder os ligeledes meget over, at store internationale elselskaber nu indgår langsigtede aftaler på det Nordamerikanske marked.

Kilde: Vestas Wind Systems A/S – http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.72