23948sdkhjf

Nordens stærkeste Mobility alliance er en realitet

Skandinaviens stærkeste leverandører af kontrolrums- og mobilitetsløsninger til beredskab, vægter- og transport-branchen bliver styrket gennem en fusion mellem Locus og Cappit A/S. Med omkring 100 ansatte og en samlet omsætning på over 130 millioner kroner får den samlede virksomhed en førende position i Norden.
Norske Locus og danske Cappit samler ressourcerne for at styrke deres ledende position på det nordiske marked. Locus A/S køber 100% af aktierne i Cappit A/S, som dermed bliver søsterselskab med Locus Scandinavia AB i Sverige – betalingen sker i form af aktier i Locus A/S.

Locus har igennem flere år arbejdet tæt sammen med kunder for at levere løsninger til kontrolrum og mobile håndterminaler, hvor ressourcestyring, planlægning og positionering er vigtige elementer.

Cappit er Danmarks førende virksomhed indenfor flådestyring og mobilitet. Virksomheden har en stor kundeandel inden for transportbranchen både hvad angår godstransport og kollektiv trafik. Cappit’s Mobility løsninger er et stærkt brand inden for brancher, med mobile løsninger hvor hurtig adgang til data er vigtig.

- Ved at kombinere vores produkter og kompetencer, tager vi endnu et skridt i retning af internationalisering. Vi har store ambitioner om at være en betydelig aktør i det hurtigt voksende marked, fortæller koncerndirektør i Locus Arne Harry Pettersen.

Fusionen skaber grobund for at fortsætte udviklingen af løsninger til kontrolrum og mobile medarbejdere, og øger omsætningen og aktiviteterne på det skandinaviske og nordeuropæiske marked inden for transportsektoren, beredskab, vægtere og mobile medarbejdere.

- Markedet for logistik og mobile løsninger er i voldsom vækst. Med fusionen står vi så stærkt i markedet, at vi kommer til at fortsætte de sidste års vækst i både markedsandele og omsætning, supplerer Erik Kristensen, der fortsætter som administrerende direktør for virksomhedens aktiviteter i Danmark.

Locus-organisationen vokser til næsten 100 medarbejdere fordelt på kontorer i Norge, Danmark, Sverige og Tyskland.

Kilde: Cappit A/S – http://www.cappit.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063