23948sdkhjf

Terma i parløb med international gigant

Den danske virksomhed Terma og BAE System vil undersøge mulighederne for udvide samarbejdet på fire specifikke områder.
BAE Systems og Terma kan give hinanden stærke synergier. Derfor undersøger de to virksomheder nu mulighederne for et samarbejde på fire specifikke forretningsområder. Det skriver virksomhederne i en fælles pressemeddelelse.

- Vi ser potentielle stærke synergier mellem vores virksomheder. Termas erfaringer med rumfart indenfor teknologierne for kompositstrukturer og elektronisk krigsudstyr herunder 3D-audio og Active Noise Reduction high-end teknologi giver lovende muligheder for samarbejde. Baseret på det faktiske Memorandum of Understanding, så ser vi frem til at kombinere BAE og vores kernekompetencer og til at undersøge en række fælles muligheder for forretninger på det internationale marked, siger Jens Maaløe, præsident og administrerende direktør hos Terma.

De fire områder, som samarbejdsaftalen indeholder, er, flyudstyr, elektronikfremstilling, navalradarer og kompositstrukturer.

Virksomhederne har allerede samarbejdet i forhold til F-35 fighter-projektet, hvor Terma har leveret kompositdele for cirka 200 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109