23948sdkhjf

ChemoMetecs oplever stor fremgang i Asien

Produktlancering og fremgang i Asien giver ChemoMetecs fremgang i omsætningen.
En teknisk mere simpel udgave af en celletæller og stor salgsfremgang i Asien. Det var hovedpunkterne i ChemoMetecs årsregnskab for 2012/13, hvor omsætningen nåede 41,4 millioner kroner, som er en stigning på seks procent.

I seneste regnskabsår har virksomheden også styrket salgsindsatsen i USA, som er det vigtigste marked for ChemoMetechs produkter.

- En af vores hovedprioriteter har i det forløbne år været at styrke vores distributionskanaler, herunder videreudvikling af salgsorganisationen i USA. USA er det største marked for vores produkter, og vi er med opbygningen af eget datterselskab på rette vej på det amerikanske marked. Vi vurderer, at der er grundlag for betydelig vækst i USA over de kommende år. Samtidig må vi også erkende, at det tager tid at opbygge en stærk position i USA. Herudover har vi haft fokus på at videreudvikle vores produkter samt at positionere disse i forhold til eksisterende og nye kunder, siger administrerende direktør Torsten Freltoft, ChemoMetecs, i en kommentar til regnskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078