23948sdkhjf

It-videndeling på højt niveau i Øksnehallen

Computerworld lancerer i samarbejde med messearrangøren easyFairs it-messe i disse dage i Øksnehallen 2007. Messen er forretningsorienteret, og der er kun adgang for repræsentanter fra it-branchen.
It-branchens førende beslutningstagere har ønsket en professionel mødeplads, hvor de hurtigt kan få et overblik over nyheder og løsninger inden for it. Det giver it-messen i Øksnehallen mulighed for her de næste dage dage. Messen er blevet til i tæt dialog mellem Computerworld og easyFairs.

- Formålet med initiativet er at levere en nyttig ramme for den, der vil noget med it. Computerworld er gået ind i arbejdet for at levere overblik og indsigt ved at skabe et nyttigt og effektivt mødested for it-professionelle, siger chefredaktør Mikael Lindholm.

I løbet af messen afholdes miniseminarer i form af LearnShops og en række ekspertpaneldebatter. Det giver deltagerne en chance for at få hurtig og praktisk kompetenceudvikling på højt niveau.

Paneldeltagerne er specialister fra alle dele af it-branchen og tæller blandt andre Kim Aarenstrup, it-sikkerheds-chef hos A.P. Møller - Mærsk, Anders Herløv, markedsdirektør for HP's danske pc-forretning, Torben Rune, direktør i Netplan, John Strand, direktør i Strand Consult og Bo Engelbrechtsen, nordisk chef i McAfee.

Computerworld og easyFairs forventer, at 2000-3000 gæster vil besøge de ca. 80 udstillere. Forhåndstilmelding til messen er nødvendig.

Kilde: Computerworld / http://www.computerworld.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079