23948sdkhjf

Overholder din virksomhed RoHS-direktivet - en ny guide giver svaret

RoHS er et lille direktiv med store konsekvenser for virksomheder i elektronikindustrien. Dansk Standard har bidraget til en ny guide, der kan hjælpe med at finde hoved og hale i de vanskelige krav.
En ny guide kan hjælpe dig med at svare på spørgsmålet om din virksomhed overholder RoHS-direktivet. Målet med direktivet er at begrænse anvendelsen af skadelige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr – men for den enkelte virksomhed kan det være vanskeligt at finde ud af, om og hvordan den lever op til kravene.

RoHS-guiden.dk er netop blevet lanceret, en guide som Dansk Standard har bidraget til.

Formålet med guiden er:

- At give brugerne overblik over RoHS-direktivet
- At stille faglig relevant information til rådighed for brugerne
- At hjælpe virksomheder med at få svar på vigtige spørgsmål
- At etablere et samlingssted for udveksling af viden om og praktiske erfaringer med RoHS

Guiden indeholder bl.a. et såkaldt beslutningstræ, der trin for trin hjælper virksomhederne til at kunne afgøre, om deres produkter overholder reglerne i RoHS-direktivet.

Udover selve RoHS-direktivet kan brugerne finde oplysninger om øvrige direktiver, love og bekendtgørelser på området – samt om de internationale standarder, der er på vej i relation til RoHS-direktivet.

RoHSguiden.dk er udviklet for Miljøstyrelsen af PricewaterhouseCoopers i samarbejde med COWI, In-JeT ApS og Dansk Standard.

Kilde: Dansk Standard / http://www.ds.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094