23948sdkhjf

ToolPartners er ny global aktør

Fem værktøjsproducenter går sammen og danner selskab, der skal hente ordrer hjem fra det internationale marked. Indsatsområderne er i første omgang medico, rehab, science samt forsvars- og sikkerhedsindustrien.
Flere værktøjsproducenter kan løfte større og mere komplekse opgaver, end én kan. Det er filosofien bag etableringen af det nye selskab ToolPartners, som skal hente sine ordrer på det internationale marked. Ideen er blevet til virkelighed med konsulenthjælp fra Center for Underleverandører.

Fra venstre mod højre, stående, Michael Lundbeck - Michael Lundbeck A/S Ringsted, Poul Pedersen Kellpo A/S - Thisted, bestyrelsesformand Peter Aarø Rasmussen, Center for Underleverandører, Peter Dueholm - Viborg Værktøjsfabrik A/S, Poul Jensen - Teccon Form, Holstebro og siddende fra venstre direktør Michael Døssing – ToolPartners A/S og Torben Jørgensen -Svendsen og Heinsbæk A/S, Køge. Bag satsningen står:

* Teccon Form, Holstebro
* Viborg Værktøjsfabrik
* Michael Lundbeck, Ringsted
* Svendsen og Heinsbæk, Køge
* Kellpo, Thisted

- Hvis vi skal gøre os gældende internationalt, skal vi være flere om at håndtere udfordringerne. Volumen er en nødvendighed, ellers kan vi ikke begå os hverken økonomisk eller kapacitetsmæssigt. Det her er alle tiders chance for at få gang i eksporten, siger bestyrelsesformand Peter Aarø Rasmussen, der har været projektleder for virksomhederne.

Ved at gå sammen i et selskab får de fem virksomheder udvidet deres samlede palet af viden og kompetencer inden for salg, udvikling og produktion af værktøj. Og det bliver direktør Michael Døssing, der er hentet udefra - og som skyder penge i ToolPartners - der skal varetage salgsopgaven. I første omgang er der defineret fire indsatsområder: medico, rehab, science samt forsvars- og sikkerhedsindustrien.

Michael Døssig har bl.a. referencer fra Lego og kommer fra CemeCon Scandinavia i Århus, hvor han har arbejdet med salg og marketing.

- Mulighederne, for at vi kan komme ind på det internationale marked med nye værktøjer, som kan være med til at udvikle kundens produkt, ser fornuftige ud. Behovet er stort for innovative samarbejdspartnere. Vi forventer en tilvækst på 30-50 procent inden for fem år, fortæller Michael Døssing.

Totalt repræsenterer de fem værktøjsproducenter 140 medarbejdere og en omsætning på 140 -150 mio. kr.

Kilde: CFU - Center for Underleverandører / http://www.underlev.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078