23948sdkhjf

Ericsson forgylder sine aktionærer

Ericsson har i sit fjerde kvartal haft en indtjening på 9,7 mia. svenske kr. For hele regnskabsåret e det blevet til en gevinst på 26 mia. svenske kr., og det kommer nu aktionærerne til gode.
Ericsson har haft et godt år, og det kommer nu selskabets aktionærer til gode. Af årets overskud på 26 mia. svenske kr. går de 8 mia. til aktionærerne.

- Vi har nu lagt endnu et godt år bag os og vi ser fortsat muligeder for at udvikle os og blive endnu bedre til at tilpasse os markedet, udtaler Carl-Henric Svanberg, koncernchef i Ericsson.

Ericsson har opnået en omsætning på 178 mia. svenske kr., hvilket er en øgning på 17 pct. siden sidste år.

- Vores økonomiske styrke har gjort det muligt for os at genenmføre en organisk vækst med øget fokus på vores egen produktudvikling, fortsætter Carl-Henric Svanberg i sin kommentar til regnskabet.

- Vi har som udgangspunkt en god position i 2007. Som førende inden for mobilnet og professionelle tjenester samt investeringer i næste generations IP-net og multimedia, har vi en god grund til at fortsætte med at erobre markedsandele og drive industrien fremad, afslutter Carl-Henric Svanberg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062