23948sdkhjf

Targit og TimeXtender indgår partnerskab

De to konkurrerende BI-huse har samlet kræfterne i nyt konsulenthus.
Hjørring-virksomheden Targit og TimeXtender har indgået partnerskab. Målet er at skabe en optimal BI-platform for selskabernes fælles Dynamics-kunder, så de langt hurtigere end før kan begynde at udnytte deres data.

TimeXtender opretter i forbindelse med alliancen et nyt konsulenthus, TimeXtender Consulting, der som forhandler af Targit BI Suite vil kunne adressere markedet direkte.

- På papiret og generelt i branchen opfatter de fleste os som konkurrenter. Det er vi også, men vi har valgt at gå sammen for at skabe en optimal platform til strukturering, udtrækning, analyse og visualisering af data, fortællerFlemming Madsen, salgsdirektør i Targit.

Heine Krog Iversen, CEO i TimeXtender uddyber partnerskabet:

- Kombinationen af TimeXtender og Targit er derfor vitterligt en lille revolution, fordi det nu er så uendeligt meget hurtigere at komme i gang med et BI-projekt. Derfor forventer vi os rigtig meget af alliancen med Targit, siger han.

TimeXtender er i front på hele back-end- og data warehouse-delen, hvor Targits styrke ligger på front-end og business intelligence til Dynamics.

- Nu kan vi sammen tilbyde kunderne en løsning, der nærmest kan betragtes som en motorvej fra rå data til lækre visualiseringer. Det tror vi på, vil gøre en kæmpe forskel for vores fælles kunder, slutter Heine Krog Iversen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.896