23948sdkhjf

Mjølner Informatics fejrer 25 år

Mjølner Informatics kan i dag fejre 25 år i IT-branchen med store nationale og internationale kunder i porteføljen.
Mjølner fejrer i dag sit 25 år jubilæum. CEO og stifter, Jørgen Lindskov Knudsen, er både stolt og en smule overrasket over i dag at stå som chef for et 75-mandstort software og designhus:

- Vi startede som en lille nørdet forskningsenhed med ét fokus; objektorienteret software. I dag er vi et design- og software-hus, der leverer komplette forretningsskabende IT-løsninger til en række nationale og internationale kunder. Det havde jeg ikke forudset, og det gør mig ubegribeligt stolt!

Et eksempel på fremtidens råstof
- 25 år i IT-branchen det er en sjældenhed, siger Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard begejstret og fortsætter:

- Mjølner er en virksomhed, der med en akademisk viden som grundlag skaber innovative og forretningsskabede løsninger, og det skaber vækst!

Det er blandt andet også derfor borgmesteren har taget tid ud af kalenderen for at tale ved Mjølners jubilæumsreception.

- Mjølner er et soleklart eksempel på, hvad jeg mener Aarhus og Danmark skal leve af i fremtiden, siger Jacob Bundsgaard.

IT og gode brugsoplevelse skaber vækst
Mjølner har gennem årene leveret IT-løsninger til virksomheder som Big Dutchman, eBay, Lego, Terma og Velux, og i porteføljen ses alt fra mobilbank og –shopping apps til indlejret software til industrien. Centralt for disse løsninger er innovation, design og teknologisk udvikling.

Som et eksempel på innovation står det revolutionerende framework TouchGFX, der understøtter industriens små betjeningspaneler med touch-skærme.

- TouchGFX er et værdifuldt framework, fordi det kan skabe intuitiv grafik med et minimum af ressourcer, siger Jesper Hedegaard, Product Manager TouchGFX, Mjølner Informatics.

Interessen for TouchGFX kommer fra alle verdenshjørner og sektorer. TouchGFX er blandt andet blevet brugt til betjeningsapparater til hjemmet og også hospitalssektoren har indtil videre haft glæde af de mange muligheder TouchGFX åbner op for.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078