23948sdkhjf

Focon Electronic Systems får stor kinesisk ordre

Store ordrer er nu sat på skinner for Focon Electronic Systems A/S, der netop har sikret ordrer for et trecifret million beløb.
Focon har netop indgået en ordre med Siemens Transportation og Sifang Institute i Qingdao på levering af systemer med både passagerinformation og underholdning til 60 højhastighedstog til det kinesiske Jernbaneministerium.

De første tog skal være på skinnerne i Beijing til Olympiaden i 2008. Dette er et meget stort gennembrud for Focon og danner grundlag for yderligere projekter på et af verdens største markeder for moderne tog.

- I mere end 2 år har vi arbejdet på at få dette projekt, og vi er meget stolte af at være blevet valgt som leverandøren, der skal bringe Kina ind i det 21. århundrede, hvad passagerinformation angår, siger salgschef Jens Møldrup.

Samtidig med den store ordre til Kina har Deutsche Bahn & Alstom Transport valgt at bruge systemer fra Focon til 37 regionaltog. Disse tog skal leveres de næste år og positionerer nu Focon yderligere i Tyskland. I forvejen er Focon Electronic Systems A/S absolut dominerende med passager information i Danmark, Sverige, Portugal og Holland.

På et udfordrende marked, hvor privatisering er stigende, er der også her for nylig indgået en kontrakt om levering af systemer til 30 hollandske tog. Dette er den tredje serie af nu i alt over 100 ældre hollandske tog, der bliver opgraderet til at kunne køre ind i fremtiden.

- Vi er hos Focon ekstremt glade for den store efterspørgsel, der er efter vores produkter, og det har vist sig, at den stabilitet og ansvarsbevidsthed vi har opretholdt i 20 år, nu i høj grad kommer tilbage fra hele markedet siger administrerende direktør Niels-Henrik Hedegaard.

Focon er i dag 70 meget engagerede medarbejdere og ser ind i en række nyansættelser af både teknisk og administrativt personale.

Focon Electronic Systems A/S er markedsledende i Europa indenfor passagerinformations-, underholdnings-, kommunikations- og overvågningsudstyr til togbranchen.

Kilde: Focon Electronic Systems A/S / http://www.focon.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079