23948sdkhjf

Danware får stor svensk ordre

Danware skal levere et stort parti NetOp Remote Control til den svenske detailhandelskæde ICA., der er en af Nordens største kæder inden for detail.
Danware har opnået en stor ordre på NetOp Remote Control fra den svenske detailhandelskæde ICA. ICA-koncernen er en af Nordens største detailhandelskæder med ca. 2.300 egne og forhandlerejede butikker i Sverige, Norge og de baltiske lande.

ICA-koncernen har et meget stort antal kasseterminaler, pc'er og servere i sit butiksnet, og NetOp Remote Control skal effektivisere håndteringen af supporten til brugerne. Via fjernbetjening skal brugerne kunne supporteres direkte fra ICA's centrale helpdesk-funktion, og NetOp Remote Control skal sikre, at kasseterminaler og pc'er kommer hurtigere op at køre igen i forbindelse med driftsforstyrrelser.

ICA har ved valget af NetOp Remote Control især lagt vægt på produktets høje sikkerhedsniveau samt produktets evne til hensigtsmæssigt at kunne fungere i ICA's forholdsvise komplekse it-struktur.

Danware har i flere år haft verdens største detailhandelskæde som kunde, og har hermed et godt grundlag for at imødekomme de særlige behov, som denne type virksomheder har.

Erfaringerne med serviceringen af denne type kunder søger Danware selvfølgelig at udnytte i hele verden i forbindelse med bearbejdningen af kunder inden for samme segment.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse / http://www.danware.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109