23948sdkhjf

Electrolux klar til næste fase

Electrolux vil næste år øge sin fortjeneste ved at satse mere på markedsføring af nylanceringer. Sådan lyder næste fase for Electrolux, der i ugen overraskede med sin seneste regnskabsmeddelelse.
–Med den udvikling vi har og med de nye lanceringer, der kommer, så skal vi kunne forbedre vores fortjeneste, så den ligger over forrige års årsresultat, spår adm. direktør, Hans Stråberg til e24.

Electronlux overraskede med sin seneste årsrapport. Omverdenen havde negative forudanelser, men koncernens omstruktureringsfase har nået sin afslutning emd et positivt resultat.

–Vi har naturligtvis fokuseret på globaliseringen, såsom at flytte fabrikker. Det er helt naturligt med den anspændte stemning, eftersom vi har afskediget en masse mennesker, siger Hans Stråberg, som forklarer, at hele arbejdsgangen i koncernen nu er et ændret. Nu er strategien at producere det, som folk efterspørger, og ikke blot sælge det, som virksomheden producerer.

Vi kommer i fremtiden til at se flere nye produkter, som sælges under Electrolux-navnet og koncerne satser mere på lønsomme markeder i USA.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109