23948sdkhjf

Thrane & Thrane udvikler militære satellitløsninger med Comtech

Thrane & Thrane har indgået en aftale med Comtech Mobile Datacom Corporation om fælles udvikling af næste generations mobile satellitløsninger til det amerikanske forsvarsministerium og andre militærkunder.
Thrane & Thrane har indgået en aftale med Comtech Mobile Datacom Corporation, der er et datterselskab af det amerikanske selskab Comtech Telecommunications Corp.

I henhold til aftalen vil Thrane & Thrane og Comtech i fællesskab udvikle en dual-mode satellitterminal til det amerikanske forsvarsministerium og andre allierede militærstyrker.

Banebrydende bredbåndshastigheder
Den nye terminal vil kombinere Comtechs egenudviklede teknologi til mobile satellitterminaler med Thrane & Thranes Inmarsat Broadband Global Area Network (“BGAN”) terminal- og netværksteknologi, således at brugerne får en satellitterminal, der giver dem mulighed for mobil transmission overalt samt banebrydende bredbåndshastigheder.

Udover fælles udvikling af denne næstegenerations dual-mode terminal har Comtech og Thrane & Thrane yderligere til hensigt at indarbejde avancerede mobile teknologiforbedringer i den nye terminal. Disse forbedringer vil øge BGANs robusthed markant ved brug under kørsel.

Udvikling af ny modulationsform
I sidste instans har selskaberne til hensigt at udvikle en ny modulationsform med højere kapacitet for at optimere terminalens ydeevne i militæroperationer med mange køretøjer samt opgradere Comtechs jordstationer til at håndtere øget trafik og højere transmissionshastigheder.

Daniel Wood, President for Comtech Mobile Datacom, havde denne kommentar til aftalen:

- Comtech er meget glad for dette banebrydende samarbejde med Thrane & Thrane. Thrane & Thrane er absolut teknologi- og brancheførende inden for BGAN og fremstilling af robuste terminaler. Vi har indgået aftale med en meget kompetent organisation, som vi mener, leverer de-facto standarden inden for BGAN udstyr. På grundlag af Thrane & Thranes troværdighed og vores stærke, veldokumenterede teknologi samt vores status som leverandør kan vi sammen give kunderne de allerbedste løsninger og produkter.

CEO, Henrik Lunde fra Thrane & Thrane ser også meget frem til det nyetablerede samarbejde.

Kilde: Thrane & Thrane / Fondsbørsmeddelelse

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078