23948sdkhjf

USA hilser danske forsvarsleverandører velkommen

Danmark har i kraft af sit fredelige politiske forhold til USA en række fordele, når det gælder salg til det enorme amerikanske militærmarked. Og der er noget at komme efter, for budgetrammen for det amerikanske forsvar lyder i 2008 på 177 mia. dollars.
Danmark har en klar fordel i forhold til andre lande, der ønsker at levere til den amerikanske forsvarsindustri. En aftale med amerikanerne betyder, at danske virksomheder kan slippe udenom det ellers meget bureaukratiske system i landet.

Denne eksklusiv-aftale var omdrejningspunktet, da Danmarks ambassadør i Washington, Friis Arne Pedersen, og den nye assisterende forsvarsattache, oberstløjtnant Per Lyse Rasmussen, gæstede Herning ved en konference mandag. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

- Danske virksomheder skal selvfølgelig have noget at tilbyde. Vi får ingen ordrer, fordi vi er flinke folk. Men aftalen giver en række fordele, og det er der allerede eksempler på, sagde Per Lyse Rasmussen til avisen, og han blev bakket op af den danske ambassadør.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062