23948sdkhjf

Ericsson byder på Tandberg Television

Den amerikanske koncern Arris skulle afgive sit endelige bud på Tandberg Television i denne uge, men nu lægger Ericsson sig i overhalingsbanen og giver et langt højere bud.
Ifølge den norske avis, Dagens Næringsliv, har der ikke været udsigt til budkrig i forhold til Tandberg Television, da mange brancheanalytikere har haft den opfattelse, at Arris ville overtage virksomheden.

Men Ericsson har sørget for, at der er kommet andre boller på suppen, idet den svenske koncern er kommet med et langt højere bud.

Ericsson har i dag offentliggjort, at de har budt på Tandberg Television. Budet lyder samlet set på omkring 9.8 milliarder svenske kroner.

- Ericsson og Tandberg Television er en stærk kombination med en unik evne til at tilbyde komplette IPTV løsninger. Tandbergs førende TV teknologi og kundegrundlag kombineret med vores globale tilstedeværelse og stærke position inden for IP netværk og IMS vil skabe en markedsleder inden for netværksløsninger for telekom, kabel og satelit operatører samt medie virksomheder, udtaler Carl-Henrik Svanberg, koncerndirektør for Ericcson i en pressemddelelse.

Kilde: Ericsson, http://www.ericsson.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078