23948sdkhjf

HP Elektronik-Montage udvider produktion og medarbejderstab

Nye kunder og eksisterende kunders stigende efterspørgsel giver travlhed hos Ballerup-virksomheden.
Fleksibel serieproduktion og stor nærhed til kunderne giver HP Elektronik-Montage succes. I løbet af 2013 har elektronikproducenten udvidet produktionsareal med 350 kvadratmeter og medarbejderstaben med 30-40 procent, så der nu arbejder 25 ansatte i virksomheden. Succesen er kommet, fordi virksomheden fokuserer på sine kernekompetencer.

- Vi oplever, at det betyder noget, at man har en leverandør, der bor lige rundt om hjørnet. For der er et stadigt stigende behov hos vores kunder om fleksibilitet, som de også selv bliver mødt med, siger Thor Mønsted, administrerende direktør hos HP Elektronik-Montage og tilføjer, at 90 procent af virksomhedens omsætning er i København.

To nye SMD-maskiner
Virksomheden oplever, at de ordreproducerende kunder efterspørger hurtighed og fleksibilitet. Kunderne giver udtryk for, at de ønsker en fleksibel leveringsmode, for netop at undgå at skulle binde flere penge end nødvendigt på varelageret.

For at møde den stigende efterspørgsel har Ballerup-virksomheden udvidet produktionsarealet med 350 kvadratmeter og fra juli indført model for to-holdsskift. I sidste uge besluttede virksomhed at købe to nye maskiner. En ny screener og en ny montageautomat skal øge kapaciteten på SMD-linjerne, og begge maskiner er købt hos MyData.

- Vi er enormt glade for den udvikling, som virksomheden er i, og vi er enormt fokuserede på at gøre det, som vi er bedst til, siger Thor Mønsted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094