23948sdkhjf

CG Rådgivning løfter danske virksomheder til nye højder

Siden 2003 er det gået stærkt for Carsten Lykke Nielsen, der er stifter og direktør i firmaet CG Rådgivning. Fra 2005 til 2006 oplevede virksomheden en fremgang på 110 pct., og ordrebogen for 2007 vidner allerede om yderligere vækst. Øgede kursusaktiviteter og nye kunder er med til at øge omsætningen markant.
CG Rådgivning er en virksomhed i vækst. Og udvikling og vækst er netop områder, de forstår sig på i Aars, hvor kernekompetencerne er udvikling af organisation og medarbejdere, ledelsessystemer, og kursusaktiviteter.

Rådgivning i høj kurs
Carsten Lykke Nielsen startede virksomheden op i 2001, og siden 2003 er der for alvor kommet gang i forretningen. I dag er de fire ansatte, i næste uge 5, og der er flere på vej til teamet i Aars.

- Vi har en fyldig ordrebog allerede og indenfor de næste par måneder bliver det afgjort om vores ordrebog for alvor kommer til at bugne. Vi ligger i øjeblikket i forhandlinger med virksomheder, hvor potentialet er ordrer på knap to mio. kr., siger Carsten Lykke Nielsen til Metal Supply.

CG Rådgivning skal, i så fald, hjælpe virksomhederne med at øge deres konkurrenceevne. Det være sig på organisations- eller produktionsniveau.

Bliver ordrebogen fyldt ud, så skal der ansættes flere medarbejdere, pointerer Carsten Lykke Nielsen, der forventer, at allerede to nye ansigter begynder i virksomheden inden sommerferien.

Flere kurser på programmet
Også kursusvirksomheden har fået ekstra på programmet her i foråret. 3 nye kurser er sat i kalenderen med det formål at trække flere kursister til. Kurserne afholdes i Messecenter Aars, hvor CG Rådgivning har sin base - men det er også muligt at få forløbet tilrettelagt ude på virksomheden. For konsulenterne i CG Rådgivning er fleksible og arbejder for det meste ude hos kunden.

- Det er med til at skabe en mere effektiv dialog med den pågældende virksomhed, påpeger Carsten Lykke Nielsen.

Referencelisten er allerede lang for CG Rådgivning, der spænder vidt fra mindre virksomheder til store internationale selskaber som Vestas Wind Systems, Mascot International og Roug, der i dag hedder Hendricks Industries. Rådgivningsfoløbene favner fra opbygning af ledelsessystemer klar til certificering over leanprojekter til lederudvikling.

Læs mere om, hvordan CG Rådgivning kan udvikle din virksomhed på http://www.cg-r.dk Her er også en oversigt over de kurser, som tilbydes i foråret 2007.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068