23948sdkhjf

Vestas etablerer nyt udviklingskontor

Gennem flere år har Vestas haft et godt samarbejde med Risø, og nu manifesterer det sig i oprettelsen af et nyt udviklingskontor.
Som led i Vestas’ fortsatte ekspansion af udviklingsaktiviteterne, samt for at styrke samarbejdet med førende institutter inden for vindenergibranchen, har Vestas besluttet at etablere et udviklingskontor på Forskningscenter Risø/DTU.

Det nye kontor og dets medarbejdere vil blive en integreret del af Vestas Technology R&D. Arbejdsområderne vil primært være inden for aeroelasticitet, aerodynamik og siting, som er områder, hvor Risø besidder de største nationale såvel som internationale kompetencer.

- Vestas har gennem flere år haft et godt samarbejde med Risø på både store og små udviklingsprojekter, så det er et naturligt skridt for Vestas at placere et udviklingskontor på Risø, siger John T. Olesen, Assistant Vice President i Vestas Technology R&D.

- Vi har altid arbejdet ud fra den holdning, at vores forskning skal ud og arbejde i industrien, så etableringen af et Vestas-udviklingskontor på Risø er således en naturlig og meget positiv udvikling for os, tilføjer programleder Flemming Rasmussen fra Risøs afdeling for vindenergi og fortsætter:

- Der bliver naturligvis som hidtil vandtætte skodder mellem Vestas og Risø som virksomheder, men vi venter os meget af, at Vestas nu bliver en del af Risø-miljøet. Dette vil helt sikkert yderligere nedbryde nogle af de kulturelle barrierer, der eksisterer mellem forskning og industri, og skabe en bedre forståelse for parternes behov i de fælles bestræbelser på at udvikle vindkraftteknologien.

Kilde: Vestas – http://www.vestas.dk

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11