23948sdkhjf

Haldor Topsøe kåret som københavnsk entreprenør

Ernst og Young har kåret virksomheden til Entrepreneur Of The Year 2013 i regionen København.
Den københavnske vinder af revisionsvirksomheden Ernst og Youngs kåring af entreprenørånden blev Haldor Topsøe. Det skriver revisionsvirksomheden i en pressemeddelelse.

- Haldor Topsøe havde fingeren på pulsen i sin virksomhed til sin allersidste dag. Men der er ingen tvivl om, at der også i sønnen lever en stor entreprenør, som ude af rampelyset i samarbejde med direktør Bjerne Clausen har sikret, at Haldor Topsøe A/S også i 2013 er teknologiførende i branchen og har vækstambitioner og planer, der rækker mange år ud i fremtiden. Derfor er vi utrolig stolte af i aften at trække dem frem i rampelyset og hylde deres fantastiske entreprenørånd, siger Carsten Collin, partner og direktør i EY Entrepreneur Of The Year.

Haldor Topsøe A/S beskæftiger i dag godt 2200 mennesker, hvor langt størstedelen i produktionen i Frederikssund og hos administrationen og udviklingen i Lyngby.

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største konkurrence for entreprenører i vækstvirksomheder. Nu skal Haldor Topsøe så videre til den nationale finale, og vinderen her vil konkurrere internationalt, skriver Ernst og Young.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.843