23948sdkhjf

SolarCAP overtager ARCON Solvarme

SolarCAP A/S overtager 1. april ARCON Solvarme A/S i Skørping. ARCON er markedsleder inden for solvarme på det danske marked samt førende i Europa inden for store solvarmeanlæg.
SolarCAP, der er ejet af VKR Holding, som blandt andet producerer Velux-vinduer, er markedsleder inden for mindre solvarmeanlæg i Europa og kendt under varemærket SONNENKRAFT. Virksomheden styrker gennem købet sin position i Europa inden for mellemstore og store anlæg. Desuden bliver SolarCAP en førende udbyder af villaanlæg på det danske marked.

- Vi ser et stort potentiale i termisk solenergi, som er i fokus i mange lande. Med ARCON's indtræden i SolarCAP Gruppen er der gode muligheder for at styrke Danmarks internationale position inden for solvarme, der er en af de mest miljøvenlige energikilder. ARCON's ekspertise vil give os vækstmulig-heder og synergier gennem SolarCAP's salgsnetværk, udtaler direktør Niels P. Freiesleben fra SolarCAP A/S.

- Vi er glade for at indtræde i SolarCAP Gruppen, og ved, at de nye ejere vil fortsætte den positive udvikling, som ARCON er inde i. Jeg er også tilfreds på vores medarbejderes vegne, da de med overtagelsen får gavn af et samarbejde med de øvrige virksomheder i SolarCAP Gruppen, siger Per Gernow, bestyrelsesformand i ARCON

Kilde: VKR Holding – http://www.vkr-holding.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078