23948sdkhjf

HLH Electronics trykkede reset med succes

EMS- og kabelkonfektioneringsvirksomheden fra Korsør er nomineret til Den Gyldne Loddekolbe efter bare ni måneders levetid.
HLH Electronics er uden tvivl den yngste af de syv virksomheder, som er nomineret til at vinde Den Gyldne Loddekolbe, som uddeles af Axcon midt i november til landets bedste elektronikmontagevirksomhed.

Korsør-virksomheden har nemlig kun eksisteret siden februar, hvor Jens Hammer Sørensen, Peter Hermansen og Peter Lyngdorf overtog alle aktiviteter og størstedelen af medarbejderne fra konkursramte HPI Electronics & Cables 2011 A/S.

Børge Witthøft blev hentet ind som administrerende direktør, og han glæder sig derfor over, at arbejdet med at få HLH Electronics op at køre allerede bærer præg i en grad, så det kan mærkes i branchen.

- Vi tager nomineringen som et udtryk for, at vi er lykkedes i et vist omfang. Vi synes langt fra, vi er færdige, og vi fortsætter bestræbelserne. Men vi er selvfølgelig glade for, det kan ses allerede nu, siger han til Electronic Supply.

Ser positivt på fremtiden
Opskriften på HLH Electronics’ umiddelbare succes er både simpel og hård at føre ud i livet.

- Vi startede vores virksomhed i februar. Det gjorde vi ved at resette den situation, som det, vi overtog, var i. Vi har haft meget fokus på de interne processer, som skal til for at gavne kunderne mest. Vi kæmper hårdt for hele tiden at levere kvalitet og forbedre oplevelsen for de nye kunder, som kommer ind i butikken. Dermed arbejder vi også hårdt på at blive en god partner både for vores kunder og underleverandører, siger Børge Witthøft.

Nomineringen til Den Gyldne Loddekolbe – som i år uddeles for fjerde gang – tjener derfor som et skulderklap, der viser, at HLH Electronics er på rette vej. Men Børge Witthøft ser også andre beviser på, at virksomheden har fat i noget af det rigtige.

Kvalitet og levering til tiden er altafgørende
- Det mest synlige er nok, at vi fik vores ISO-certificering i juli. Det markerede en formel milepæl i vores arbejde. Vi bruger fortsat mange ressourcer på både medarbejdere og udstyr, så det hele er up to date, for vi har en klar tro på, at kvalitet og levering til tiden er altafgørende – uanset om vi snakker prototyper eller produktion i lidt større skala.

HLH Electronics beskæftiger i dag omkring 25 ansatte, ligesom der er blevet budt velkommen til både nye såvel som gamle kunder.

- Vi har fået en pæn tilgang af kunder, heriblandt også en del nye kunder, som vi ikke har haft før. Så når det gælder fremtiden, er vi ved godt mod, understreger Børge Witthøft.

Fakta: Den Gyldne Loddekolbe

Den Gyldne Loddekolbe er siden 2010 blevet uddelt hvert år af udviklingshuset Axcon til den danske elektronikmontagevirksomhed, der har det bedste produkt indenfor prototypeproduktion.

Axcon indsamler nomineringer, som vurderes ud fra fem parametre: håndtering af styklister, hurtighed, kvalitet, rådgivning og sparring samt overslag/kostberegninger.

Herefter er det op til de udviklere, der modtager Axcons nyhedsbrev, at stemme blandt de syv nominerede, som i år omfatter Alpha-elektronik, BB Electronics, CB Svendsen, ETK EMS Group, HP Elektronik-montage, HLH Electronics og Styromatic.

ETK EMS Group vandt titlen i både 2010 og 2012, mens BB Electronics løb med hæderen i 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094