23948sdkhjf

Nokia og Samsung i samarbejde

Nokia og Samsung etablerer et samarbejde om Digital Video Broadcast – Handheld (DVB-H) for at fremskynde udviklingen af mobilt tv.
For at fremskynde indførelsen af mobile tv-services annoncerede Samsung og Nokia i går, at de vil arbejde på øget indbyrdes kompatibilitet mellem deres DVB-H mobile enheder og det Nokia-baserede mobilnetværk. De to producenter vil samarbejde om løsninger baseret på den åbne OMA BCAST-standard.

- Inden for DVB-H-teknologi har Samsung allerede produceret telefoner baseret på CBMS OSF-standarden, og vi vil udvikle en OMA BCAST-baseret mobil tv-telefon. Med den vil vores produktportfolio forbedre vores kunders muligheder for at vælge passende løsninger baseret på deres behov, siger Kwang Suk Hyun, Senior Vice President for Alliance Team of Samsung Electronics Co.

- Nokia byder samarbejdet velkommen i vores ambitioner om at fremskynde indførelsen af DVB-H-baserede mobile services til markedet. Vi mener, at OMA BCAST-standarden er essentiel i lanceringen af mobile tv-services på et globalt marked, udtaler Harri Männistö, direktør for Nokias multimedieaf-deling.

Kilde: Nokia – http://www.nokia.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078