23948sdkhjf

Danware og Trigono styrker samarbejdet

Danware og Trigono indleder nu et samarbejde om distributionen af Danwares produkter på det danske marked. Aftalen betyder, at Trigono overtager distributionen til størstedelen af Danwares danske forhandlere, mens Danware fortsætter som distributør for strategisk vigtige partnere.
Aftalen imellem Danware og Trigono om at udvide distributionssamarbejdet på det danske marked er et led i Danwares offensive vækststrategi. Parterne forventer, at aftalen vil medføre et øget salg af Danwares prisbelønnede NetOp-produkter i Danmark.

- Vi har hidtil selv varetaget distributionen af NetOp-produkterne på det danske marked, og salget udvikler sig positivt. Antallet af forhandlere er steget markant, og det har affødt behov for endnu flere distributionskræfter i Danmark. Trigono er vores største partner i Norge og Sverige, hvor de har varetaget distributionen af NetOp-produkterne siden 2004. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og derfor er det naturligt, at netop Trigono nu får en mere markant rolle som distributør på det danske marked, siger administrerende direktør Peter Grøndahl, Danware.

Med den nye aftale overtager Trigono den primære kontakt med størstedelen af Danwares over 200 forhandlere i Danmark. Danware vil fortsat varetage en del af den danske distribution.

Kilde: Danware – http://www.netop.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078