23948sdkhjf

Tre nye ordrer til Vestas

Vestas har modtaget en ordre i USA på 50 stk. V90-3,0 MW-vindmøller samt to ordrer i Spanien på henholdsvis 25 stk. V90-2,0 MW-vindmøller og 10 stk. V90-3,0 MW-vindmøller.
De to spanske ordrer er afgivet af ACS/Cobra-koncernen på projekter i Castilla y León og Andalusien. Ordren på 25 stk. V90-2,0 MW-vindmøller til Teso Santo-projektet omfatter levering, installation og idriftsættelse samt en femårig service- og vedligeholdelsesaftale. Vindkraftværket vil blive placeret nær byen Santiz i Salamanca, Castilla y León.

De 10 stk. V90-3,0 MW-vindmøller er til El Colmenar II-projektet, som skal opføres nær byen Fiñana i Almería, Andalusien. Denne ordre omfatter levering, installation og idriftsættelse af vindmøllerne samt en femårig service- og vedligeholdelsesaftale.

BP udvider i USA
I USA har BP Alternative Energy North America Inc. afgivet en ordre på i alt 150 MW, fordi de ønsker at fremskynde væksten inden for deres vindenergiaktiviteter i USA.

Levering af vindmøllerne påbegyndes i løbet af fjerde kvartal 2007. Vestas skal levere og idriftsætte de 50 vindmøller, og ordren indeholder ligeledes en femårig vedligeholdelses- og serviceaftale.

- Vestas er meget glad for at have sikret sig denne ordre hos BP Alternative Energy North America Inc., som er et led i udvidelsen af deres forretning inden for vindenergi, siger Jens Søby, administrerende direktør for Vestas Americas A/S, og fortsætter:

- V90-3,0 MW-møllen er en vigtig del af vores vækst på det nordamerikanske marked, og det glæder os, at BP har tilføjet denne type vindmølle til sit vindsortiment.

Kilde: Vestas – http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109