23948sdkhjf

Elmetec A/S fusioner med Tempress A/S

Elektronikvirksomheden Elmetec A/S har pr. 1. april fusioneret med moderselskabet Tempress A/S, og fortsætter dermed under navnet Tempress A/S.
Tempress A/S producerer manometre og temperaturfølere, og har gennem en lang årrække været en af de væsentligste kunder til Elmetec A/S. Dette var årsagen til, at Tempress A/S opkøbte Elmetec A/S tilbage i 1999, og i den forbindelse valgte at lade Elmetec A/S fortsætte som selvstændig virksomhed - på samme adresse som Tempress A/S.

Nu i fusion
- Vi har nu valgt at intensivere det daglige samarbejde med denne fusion. Vi beholder hvad vi har – men tilføjer noget mere, hvilket er nødvendigt for at kunne imødekomme markedets voksende krav til partner- og leverandør-kompetencer, udtaler Elmetec’s tidligere administrerende direktør René Laustsen og fortsætter:

- Ved fusionen vil bredden af kompetencer og ressourcer blive yderligere styrket, fleksibiliteten øget, og der vil blive frigjort ressourcer til yderligere fokus på at imødekomme kravene til fx kvalitetsudvikling og kundeservice generelt. Med andre ord, en lang række synergieffekter opnås ved fusionen.

Fortsætter inden for Elmetec's kerneområder
Tempress A/S vil således fortsat være ledende aktør som leverandør indenfor Elmetec’s kerneområder.

- Vi var i en situation, hvor vi ikke alene kunne bevæge Elmetec A/S i den ønskelige retning. Jeg er glad for denne fuldstændige fusion med Tempress A/S, og ser en række spændende muligheder for fremtiden, afslutter René Laustsen.

René Laustsen fortsætter i Tempress A/S som salgschef for Tempress’ samlede produktprogram.

Fusionen får ikke nogen konsekvenser for Elmetec’s nuværende kunder. Forretningsgangen fortsætter som hidtil og Elmetec-navnet vil fortsætte som produktgruppenavn for de produkter, der hidtil har ligget under Elmetec A/S.

Kilde: Elmetec A/S - www.elmetec.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062