23948sdkhjf

Lyse tider for Thermosol

Solfangerproducenten Thermosol nyder for alvor godt af de stigende olie- og gaspriser. I 2006 steg omsætningen med 70 %, og indtjeningen blev fordoblet.
I 2006 endte Thermosols indtjening, ifølge Erhvervsbladet, på ca. 1,1 mio. kr. før skat, hvilket er en fordobling i forhold til 2005. Omsætningen steg med hele 70 %. Det er specielt de danske villaejere, der har set de mange fordele ved solfangerne som alternativ til andre energiformer.

- Markedet for solfangere er ved at være modent. De første måneder i 2007 ligger 70 procent over 2006, som i forvejen var et vækstår. Folk er blevet mere miljøbevidste, efter at politikerne har sat miljøet på dagsordenen, siger Thomas Egelborg, administrerende direktør for Thermosol til Erhvervsbladet. Han nævner også de stigende olie- og gaspriser som en af grundende til, at folk er blevet mere interesserede i at anskaffe sig solfangere.

Der er stadig et stort vækstpotentiale inden for solfangere i og med, at regeringen har som mål, at 15 % af de danske husstande skal bruge solfangere – i dag har ca. 3 % installeret solfangere.

Kilde - Erhvervsbladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.87