23948sdkhjf

Mondosoft udnævnt til Microsoft Managed ISV Partner

Mondosoft bliver med produktlinien Ontolica blåstemplet af Microsoft og kan fra maj 2007 tilføje titlen Microsoft Managed ISV (Independent Software Vendor) partner til visitkortet.
Den nye status markerer et stærkere partnerskab mellem Microsoft og Mondosoft, og vil udmønte sig i et tættere samarbejde i forbindelse med udvikling og markedsføring af Ontolica produktlinien.

- Det er dejligt med en blåstempling af Mondosoft som tæt partner til Microsoft. Mondosoft har været samarbejdspartner med Microsoft i en årrække, og specielt med vores release af Ontolica-produktsuiten har Mondosoft opnået betydelig respons fra Microsoft over hele verden. Interessen fra kunder, partnere sammen med denne seneste anerkendelse fra Microsoft er helt overvældende, siger Kent Sørensen, administrerende direktør i Mondosoft, og fortsætter:

- Vi har været Microsoft Gold Certified Partner i tre år, og det har givet os en række umiddelbare fordele. Vi har blandt andet deltaget aktivt i Microsofts Technology Adaption Program, og har herigennem arbejdet direkte sammen med Microsofts udviklingsteam i Redmond, USA. Det betyder, at vores produktlinie Ontolica til SharePoint er blevet testet og fungerer upåklageligt i SharePoint miljøer.

Kent Sørensen mener, at den opnåede status vil skabe yderligere tryghed hos de større virksomheder, partnere og kunder organisationer, som Mondosoft samarbejder med i både indland og udland.

Kilde: Mondosoft – http://www.mondosoft.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125