23948sdkhjf

EL:CON overtager West Team

Pr. 1/5-07 overtager EL:CON West Team, som er et mindre østjysk firma med stor kompetence i adgangskontrol, tyverialarm, varsling og overvågning.
Med overtagelsen af West Team styrkes svagstrømskompetencerne i EL:CON’s Århus afdeling ifølge direktør Claus Søgaard Poulsen.

- Vi har i EL:CON Gruppen valgt at satse på specialkompetencer indenfor el-installationsområdet. Der er til trods for stor aktivitet i markedet fortsat meget stor konkurrence på de traditionelle el-installationsopgaver, og derfor satser vi også på udvikling af produktområder og medarbejdere til de mere specialiserede opgaver, hvor sikringer er et af områderne.

Medarbejdere og den tidligere ejer Jesper Svenningsen i West Team flyttes til EL:CON’s domicil i Århus Nord, hvor West Team bliver en del af den eksisterende svagstrømsafdeling.

De tidligere ejere Michael Fisker og Jesper Svenningsen har valgt at sælge firmaet for at kunne fastholde og øge den positive udvikling, som der har været i West Team.

EL:CON Århus er ejet af EL:CON Gruppen A/S, som beskæftiger 370 medarbejdere på landsplan. EL:CON Gruppen A/S er en del af NRGi.

Kilde: EL:CON – http://www.elcon-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062