23948sdkhjf

DIRA præciserer: Stadig plads til besøgende

Dansk Robot Netværk meldte i sidste uge ”alt udsolgt” til det kommende roadshow. Det gælder dog kun for udstillere og ikke besøgende, lyder præciseringen.
- Der er altid plads til besøgende – ellers må vi jo leje et cirkustelt.

Sådan lyder det fra Morten Nielsen, der er konsulent i DIRA, som i uge 48 afvikler et DIRA Roadshow med stop i fire byer rundt om i landet.

Udmeldingen kommer, fordi DIRA i sidste uge selv oplyste, at alle pladser var udsolgt. Hermed sigtede robotnetværket altså til udstillerpladserne, som alle er revet væk, så de nysgerrige besøgende skulle få rige muligheder for at se på robotter i alle afskygninger.

- Ved DIRA Roadshow i 2011 havde vi cirka 15 udstillere, i år har vi 45. Det er mere tredobling. Tidligere på året oplevede vi også en tredobling i antallet af indstillinger til DIRA Automatiseringsprisen. Og at dømme efter besøgstilmeldingerne til DIRA Roadshow indtil videre, så kommer vi også til at opleve en tredobling af besøgstallet ved DIRA Roadshow i år. Jeg ser meget frem til at byde alle besøgende velkommen, siger en yderst tilfreds DIRA-formand, Steffen Enemark.

De besøgende kan se frem til robotter fra både ABB, Kawasaki, Epson, Festo, Motoman, Fanuc og Universal Robots.

Læs mere om tid og sted samt tilmelding for DIRA Roadshow her.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109