23948sdkhjf

PR Electronics ruster sig til vækst

Regnskabsåret 2012/2013 var et konsolideringsår hos virksomheden.
Virksomheden i Rønde på Djursland havde et år præget af omlægninger, investering og effektiviseringer. Det kan også ses i regnskabet, hvor omsætning og resultat gik lidt tilbage.

Årets resultat lød på 25,3 millioner kroner, og selvom det var en tilbagegang på 5,5 millioner, så var det næstbedste resultat i selskabets historie.

- Det seneste regnskabsår har været et konsolideringsår, hvor vi har opgraderet vores interne organisation, så vi bliver i stand til at opnå vækst i fremtiden, og det har været en stor opgave at få strømlinet organisationen, siger salgsdirektør Simon Bisbo til Electronic Supply.

I regnskabsåret har PR Electronics investeret massivt i produktudvikling, hvor syv nye produkter er blevet lanceret. Samtidig har virksomheden taget fat på en strategi, hvor man vil investere ti procent af omsætning i nyudviklingsaktiviteter.

Stor udskiftning i salgsorganisationen
Som et led i virksomhedens omlægning er der oprettet fire stillinger som regionale salgsdirektører, hvor de ni datterselskaber nu hører under. Før havde hvert datterselskab en landechef. Derudover blev der sat fart på en række nye marketingsaktiviteter.
Omlægningen af salgsstyrken er gået ud over omsætningen, der dykkede 5,4 millioner til 243 millioner kroner.

- I forbindelse med omlægningen er der sket en relativ stor udskiftning i salgsstyrken, og det har gjort, at vi ikke har været aktive nok i markedet, fortæller salgsdirektøren.

Produktion i Danmark
I det seneste år har PR Electronics gennemgået et omfattende leanprogram. Programmet hjælper til, at virksomhedens ressourcer bliver udnyttet bedre, og at medarbejderne involveres i at skabe mere værdi for kunderne. Virksomhedens strategi er at fastholde alle aktiviteterne under samme tag i Danmark.

- Strategien forpligter, for vi skal være dygtige i Danmark, siger Simon Bisbo.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064