23948sdkhjf

Røde tal hos GN Store Nord

Første kvartal 2007 gav som forventet et underskud på 11 mio. kr. hos GN Store Nord. Selskabet fastholder dog forventningerne til 2007.
Oven på den seneste tids ballade om schweiziske Phonaks opkøb af GN ReSound var der stor spænding om kvartalsregnskabet fra moderselskabet GN Store Nord.

- Resultatet blev bedre end forventet inden for såvel de fortsættende aktivi-teter (Headset) som de ophørende aktiviteter (Høreapparater og Audiologisk diagnoseudstyr). Inden for de fortsættende aktiviteter bar udviklingen præg af en fortsat stærk udvikling i CC&O headset, men også af, at Mobile headset stadig er i den igangsatte omstruktureringsfase, skriver GN Store Nord i virksomhedens kvartalsrapport.

Omsætningen faldt fra 915 mio. kr. i første kvartal 2006 til 753 mio. kr. Resultatet før skat endte med et underskud på 11 mio. kr. mod et overskud på 52 mio. kr. i første kvartal sidste år.

Med udgangspunkt i regnskabet fastholder GN Store Nord forventningerne til 2007 som helhed. Omsætningen forventes stadig at blive ca. 3,7 mia. kr. Det store åbne spørgsmål er dog stadig, om salget af GN ReSound gennemføres. Selv forventer GN Store Nord, at et salg vil blive godkendt i løbet af andet halvår 2007.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.719