23948sdkhjf

Stor spansk ordre til Vestas

Vestas har modtaget en ordre på 94 stk. V90-1,8 og 2,0 MW-vindmøller til flere projekter i forskellige provinser i Spanien.
Ordren omfatter levering, installation og idriftsættelse samt en femårig service- og vedligeholdelsesaftale. Ligeledes omfatter ordren en VestasOnline Business SCADA-løsning.

Det er NEO Energia, som er en virksomhed, der udelukkende arbejder med vedvarende energi, der har afgivet ordren. NEO Energía tilhører EDP-koncernen, som er den tredjestørste operatør inden for vindenergi på det iberiske marked og den fjerdestørste operatør i verden.

Solidt spansk marked
Vestas indviede sidste år en nacelle-fabrik i Villadangos del Páramo i Castilla y León, som udelukkende producerer V90-naceller til Spanien og Sydeuropa, og i februar i år annoncerede Vestas etableringen af en vingefabrik i Daimiel i Castilla-La Mancha. Denne nye kontrakt er en yderligere styrkelse af V90-vindmøllens position på det spanske marked, og kontrakten understøtter samtidig beslutningerne om at etablere nye produktionsfaciliteter i Spanien.

- Vi glæder os meget over denne nye ordre til Spanien, som er frugten af mange års tæt samarbejde med kunden, og ordren understreger endnu engang den tillid, som vores mangeårige kunder har til Vestas. Derudover styrker kontrakten det kommercielle forhold mellem Vestas og NEO Energía, siger Ebbe Funk, administrerende direktør for Vestas Mediterranean A/S.

Levering af vindmøllerne forventes påbegyndt i juli 2008, og det sidste projekt forventes afsluttet i august 2009. Vindkraftværkerne vil i alt producere ca. 560.000 MWh per år, og vil årligt spare miljøet for 321.200 tons CO2.

Kilde: Vestas – http://www.vestas.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.121