23948sdkhjf

Nilfisk på kinesisk opkøb

Nilfisk-Advance har indgået aftale om køb af Viper Gruppen, der er en af de førende kinesiske producenter og udbydere af professionelle rengøringsmaskiner.
Købet af Viper er betinget af, at salget af de kinesiske selskaber godkendes af de kinesiske myndigheder. Det forventes, at handlen endeligt vil falde på plads i løbet af de kommende måneder.

Transaktionen omfatter køb af tre asiatiske selskaber; Dongguan Viper Cleaning Equipment Company Limited, Viper Cleaning Equipment (Shanghai) Limited og Viper (Hong Kong) Company Limited samt køb af forretning og aktiver i det selvstændige amerikanske selskab Viper Industrial Products LLC.

Veldrevet firma
Akkvisitionen giver Nilfisk-Advance en markedsledende position på det hastigt voksende kinesiske marked, og understøtter mulighederne for en accelereret adgang til nye markeder.

Viper, der er en veldrevet forretning med ca. 600 medarbejdere, forventer i 2007 en omsætning i niveauet 25 mio. dollars. Der er tale om en 25 år gam-mel, privatejet virksomhed, hvis produktprogram omfatter støvsugere, gulvvaskemaskiner, våd-tørsugere, gulvpoleringsmaskiner samt tæpperens-ningsudstyr. Produktprogrammet henvender sig primært til det kommercielle marked med produkter i mellemprisklassen.

Kilde: NKT Holding A/S – http://www.nkt.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093