23948sdkhjf

Ny topchef i Rovsing

Henrik Lunde bliver med virkning fra 11. maj ny administrerende direktør i it-virksomheden Rovsing.
Henrik Lunde skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Rovsing. Han er civilingeniør og MBA. Han kom i januar 1999 til Thrane & Thrane som Senior Vice President, Sales & Marketing og blev senere udnævnt til Chief Operating Officer i 2001 og til administrerende direktør i juni 2004.

- Med ansættelsen af Henrik Lunde får Rovsing en stærk og dygtig leder, siger Søren A. Rasmussen, bestyrelsens formand og en af selskabets store aktionærer.

- Henrik er den rette til at føre virksomheden videre efter den strategi, som bestyrelsen har lagt. Han har en stribe gode resultater bag sig, han har indsigt i vores særlige arbejdsområde og arbejdsmåde, et nødvendigt globalt udsyn og en meget bred erfaring. Endelig ved han, hvad det vil sige at stå i spidsen for en børsnoteret virksomhed, fortsætter Søren A. Rasmussen.

Rovsings tidligere administrerende direktør Orla Mayland Olsen er, ifølge en fondsbørsmeddelelse, fratrådt efter overenskomst med selskabet. Selska-bets driftsresultat for indeværende regnskabsår vil blive påvirket negativt med ca. 1 mio. kr. på grund af midlertidigt forøgede omkostninger til direktionen og den hidtidige direktørs fratræden.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078