23948sdkhjf

Mellanox opretter europæisk hovedkvarter i Danmark

Den internationale leverandør af server- og storageløsninger placerer sit europæiske hovedkvarter i Roskilde.
Mellanox Technologies satser på Roskilde. Virksomheden, der købte Iptronics i sommer, satser på Danmark ved at oprette sit europæiske hovedkvarter i byen. Iptronics havde domicil i Roskilde, men nu er pladsen blevet for trang, og den danske afdeling flytter i større lokaler.

Det nye domicil i Roskilde vil give firmaet større rammer, der understøtter firmaets langsigtede vækststrategi. Den nye placering vil give plads til flere medarbejdere og vil tjene som selskabets europæiske hovedkvarter, skriver Mellanox i en pressemeddelelse.

- Nyheden understreger vore strategiske investeringer i Europa generelt, og inden for Danmark i særdeleshed. Udvidelsen af vores danske hovedkvarter understreger vigtigheden af vore fortsatte investeringer i danske virksomheder og lokalsamfund, siger Shai Cohen, COO i Mellanox, i pressemeddelelsen og tilføjer.

- Desuden vil det nyligt udvidede hovedkvarter tillade os at udbygge vores interne R&D kompetencer, såvel som muliggøre bedre support og services til vores EU-baserede kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.467