23948sdkhjf

Røntgensystem giver Danchell konkurrencefordel

Jyderup-virksomheden har investeret én lille million i nyt produktionsudstyr.
For 4 måneder siden investerede Danchell i et ny røntgensystem. Investeringen er med til at give virksomheden en konkurrencefordel.

- Vi har fået flere muligheder for at hjælpe kunden. Ved NPI-prototyper kan vi for eksempel hurtigt give kunden tilbagemeldinger på design, PCB design og stencil design regler, fordi vi nu har mulighed for at se, hvad de skjulte detaljer gemmer på, siger teknisk direktør hos Danchell, Stefan Danchell.

Stefan Danchell fortæller, at Danchell især har haft stor succes med røntgensystemet ved produktion af prototyper til medico-industrien. Her er designet hurtigt låst, så der skal produceres et mere rigtigt produkt fra starten og i bedst mulig kvalitet.

Dansk leverandør
Den nye røntgenmaskine er en Dagé, der forhandles af danske Scanditron. Den har stået på virksomhedens ønskeliste i længere tid, og nu står den altså i produktionen hos Danchell i Jyderup.

Der findes mere simple røntgen systemer på markedet, men virksomheden valgte Dagé ud fra en helheds betragtning og ønsket om en high-end røntgenmaskine, der matcher kundernes mere komplekse designs.
Og den nye maskine giver mulighed for at inspicere i plus/minus 70 grader horisontalt og 360 grader rundt om emnet, hvilket er essentielt for at kunne kontrollere for eksempel kontaktfladen mellem print og BGA kugle, fortæller virksomheden.

- Når vi spørger kunderne, hvorfor de vælger os, så svarer de teknologi og kompetencer, og derfor investerer vi forsat i, hvad der kan løfte vores teknologi, siger Stefan Danchell og fortsætter.

- Med systemet har vi nu en mulighed for endnu dybere at analysere problemstillinger og lave forsøg, der umiddelbart kan verificeres og dokumenteres. Kombineret med vi effektivt kan optimere processer og reflow loddeprofiler for maksimal kvalitet og minimal void.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078