23948sdkhjf

Aktivitetsnedgang hos Styromatic

Effektiviseringer reddede et regnskabsår, hvor Styromatic oplevede nedgang i aktiviteten.
Bruttofortjenesten dykkede med otte millioner i seneste regnskabsår, men Styromatic fik kun et fald på 325.000 kroner i årets resultat i regnskabsåret 2012/2013. Det viser tallene fra regnskabet.

- Aktiviteten i året 2012/2013 har været faldende. Der er løbende foretaget tilpasninger i omkostningsstrukturen hen over regnskabsåret, og det har derfor været muligt at realisere et overskud på trods af den før omtalte aktivitetsnedgang, skriver ledelelsen i sin beretning.

Leantiltag giver effektivitetsforbedringer
Personaleomkostninger skrumpede gevaldigt i 2012/2013 hos elektronikvirksomheden i Brabrand. I forrige regnskab udgjorde de knap 28,5 millioner kroner, og i det netop offentliggjorte regnskab var omkostningerne til personale på knap 21 millioner kroner. Det gennemsnitlige antal af medarbejdere er gået fra 83 til 61, viser regnskabet.

Virksomheden har også gennemført en række effektiviseringer.

- Der har i perioden været gennemført flere lean-tiltag i produktionen såvel som i administrationen. Dette har medført mærkbare forbedringer i effektiviteten i de berørte områder, står der i beretningen.

Virksomheden forventer en fremgang i både omsætning og indtjening i det kommende regnskabsår.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097