23948sdkhjf

Topsøe ringer markedet i gang på NASDAQ i New York

Fredag kl. 15.20 dansk tid vil CEO Bjerne S. Clausen, finansdirektør Peter Rønnest Andersen og bestyrelsesformand Henrik Topsøe ringe med klokken på dem amerikanske teknologibørs.
Ringning med åbningsklokken er et led i børsens traditionsrige åbningsceremoni, og Haldor Topsøe er til stede for at fejre virksomhedens erhvervsobligationer, der blev optaget på NASDAQ OMX First North Bond Market den 28. juni i år.

NASDAQ OMX First North Bond Market er en nordisk markedsplads for virksomhedsobligationer, og Haldor Topsøe var blandt de første i Danmark til at gennemføre en obligationsudstedelse. Sammenlagt rejste virksomheden 1 mia. kr. via en femårig obligationsrække på 500 mio. kr. samt en syvårig på 500 mio. kr. Det repræsenterer en af de største udstedelser hidtil, og når de tre repræsentanter fra virksomheden på fredag indtager podiet på NASDAQ i New York, bliver det også som den første repræsentant for en dansk udsteder af virksomhedsobligationer.

- Vi er meget stolte over at have fået invitationen og glæder os til at deltage. Åbningsceremonien på NASDAQ er forbundet med mange traditioner, og det er kun en håndfuld virksomheder herhjemme, primært fra større aktiebørsnoterede selskaber, der har fået denne mulighed, siger Peter Rønnest Andersen, chief financial officer i Haldor Topsøe, og fortsætter:

- Åbningsceremonien på NASDAQ repræsenterer en god platform til at få eksponeret vores virksomhed i USA. Det betyder noget, fordi USA er vores største marked i verden, og vi fortsat ser gode vækstmuligheder her. Blandt andet på grund af udviklingen inden for udvinding af skiffergas, men også en stigende interesse for de katalysatorer og procesteknologier, vi tilbyder den petrokemiske industri, siger Peter Rønnest Andersen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063