23948sdkhjf

Huawei sætter fokus på innovation i Danmark

Vækst og innovation er på dagsordenen, når Huawei den 9. december samler en bred kreds af politikere og erhvervsledere på Hotel D’Angleterre.
Mandag den 9. december danner Hotel D’Angleterre i København rammen om et vækst- og innovationsarrangement, afholdt af Huawei, hvor danske erhvervsledere, politikere og medier samles for at diskutere vækst og innovation.

Med en nyligt indgået samarbejdsaftale med TDC om at levere udstyr og drive det landsdækkende 4G-mobilnetværk, vil Huawei bidrage til skabelse af arbejdspladser i Danmark og styrkelse af den mobile infrastruktur. Der er tale om op mod 100 nye arbejdsplader i den kommende tid, når Huaweis danske organisation vokser til 225 medarbejdere.

- Med arrangementet sætter vi fokus på, hvordan Huawei i de kommende år kan skabe værdi for Danmark. Nu ser vi fremad og viser, hvordan vi med viden og produkter kan bringe innovation og vækst i spil til glæde for den danske økonomi og forbrugere, siger Xiao Bingbing, landechef for Huawei Danmark.

Frem mod 2020 arbejder Huawei for at skabe den næste generation af netværk, der er 100 gange så hurtigt som dagens 4G-netværk, og de kommende fem år investerer Huawei derfor 600 mio. dollars i at udvikle fremtidens 5G-teknologi.

I forbindelse med arrangementet vil minister for forskning, innovation og videregående uddannelser, Morten Østergaard, tale om teknologi, der skaber vækst og arbejdspladser. Huaweis europæiske direktør, Victor Wang, taler også under mødet og giver et detaljeret indblik i virksomhedens fremtidige planer for aktiviteter på dansk grund, og hvorfor Danmark er et vigtigt marked for Huawei.

Arrangementet på mandag er samtidig en markering af de fremtidige aktiviteter, ambitioner og de langsigtede perspektiver, som Huawei har i Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078