23948sdkhjf

Ejerskifte kostede på bundlinjen hos Horsodan Elektronik

En ny ledelse hos den østjyske EMS-producent har nu ryddet op og ser positivt på fremtiden.
2012/2013 blev ikke det mest mindeværdige regnskabsår for Horsodan Elektronik. Virksomhedens tidligere direktør og medejer gik personligt konkurs i februar, og hans ejerandel på 50 procent blev i oktober overtaget af virksomhedens udviklingsdirektør Gregers Nielsen.

Efter omvæltningerne i februar har den nye ledelse hos Horsodan Elektronik ønsket at foretage en oprydning i selskabet, og det har sat sit præg på 2012/2013-regnskabet, som netop er blevet offentliggjort. Her blev det til et bruttotab på 2,7 mio. kr. mod et overskud året før på 2,0 mio. kr.

På bundlinjen faldt resultat før skat i samme periode med 3,7 mio. kr. til et underskud på 4,1 mio. kr.

Som et led i oprydningen har Horsodan Elektronik blandt andet reduceret bemandingen fra 30 til 20 medarbejdere, ligesom virksomhedens varelager er blevet nedskrevet og et lager-lejemål er blevet opsagt.

- Det er imidlertid ledelsens opfattelse, at der nu er ryddet op, og at organisationen er skåret til, så den passer til den nuværende aktivitet og omsætning. Der forventes derfor et positivt resultat i 2013/2014, skriver Horsodan Elektronik i sit årsregnskab.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078