23948sdkhjf

Er Grundfos-arving i spil som ny topchef?

Tredje generation i Grundfos-dynastiet, Poul Due Jensen, vil ikke selv afvise, at han er et muligt emne som afløser for den fyrede topchef, Carsten Bjerg.
Til gengæld afviser bestyrelsesformand Jens Moberg kategorisk, at Poul Due Jensen skulle være et emne. Han har i stedet allieret sig med rekrutteringsfirmaet Spencer Stuart og forventer at kunne præsentere en ny CEO inden sommerferien 2014. Det skriver Børsen.

Helt så kategorisk er Poul Due Jensen dog ikke. Han fungerer i dag som direktør for Grundfos i Asien, og på spørgsmålet, om han er klar til at være koncernchef i Grundfos, svarer han afvigende:

- Det har jeg ingen kommentarer til midt i det nuværende setup. Jeg synes, at vi skal vente med alting og lige lade det her dampe af, siger Poul Due Jensen til Børsen.

En anden fra Grundfos’ top har til gengæld meldt sig på banen som kandidat til den ledige toppost; nemlig koncerndirektør Søren Ø. Sørensen. Han forklarer til avisen, at han er villig til at træde til, hvis bestyrelsen ønsker det.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125