23948sdkhjf

Blip Systems vinder kæmpeordre i Qatar

Når den 80 mia. kr. dyre Hamad International Airport i Doha åbner i starten af 2014, vil Blip systems lufthavnsløsning BlipTrack hjælpe passagerne med at komme hurtigere ud til flyet.
Blip Systems er blevet valgt som leverandør af køtidsmåling til den nybyggede Hamad International Airport i Qatar. Dette er den nordjyske virksomheds hidtil største lufthavnsordre.

Lufthavnen i Qatar er den seneste i en lang række af internationale lufthavne, herunder Dubai, Amsterdam og Toronto, som anvender BlipTrack til at måle og forbedre den service, lufthavnene leverer til deres passagerer. Her i Danmark anvender København, Billund og Aalborg lufthavne også løsningen.

Bliptrack giver et overblik over passagernes bevægelsesmønstre i lufthavnen og afslører eventuelle flaskehalse. Lufthavnen kan i tilfælde af kø øge kapaciteten ved at åbne flere skranker, sætte flere security-medarbejdere ind og så videre. På den måde kan lufthavnen få passagerne hurtigere igennem fx sikkerhedsprocedurer og derved levere en optimal kundeoplevelse. Desuden kan de indsamlede data også bruges til at informere passagererne via opstillede skærme, om hvor lang ventetid de kan forvente i for eksempel sikkerhedskontrollen.

Ordren får Blip til at se lyst på 2014
- Vi er meget glade for denne ordre og stolte over at vi er blevet valgt til at levere teknologi til lufthavnen i Qatar. Ordren, og den generelle vækst vi har oplevet indenfor både trafiksektoren og på banegårde, gør, at vi ser meget lyst på 2014. Vi regner med at fortsætte de positive takter og skal i den forbindelse ansætte yderlige medarbejdere indenfor salg og udvikling, siger Blip Systems direktør Peter Knudsen.

Implementering af systemet vil blive foretaget af Blip Systems skotske partner Lockheed Martin.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109