23948sdkhjf

Drone bag spektakulær Grand Prix-intro

Arrangørerne af Dansk Melodi Grand Prix tog helt nye metoder i brug for at skabe den rigtige åbningsfilm til arrangementet.
Introduktionen til Dansk Melodi Grand Prix, der løb af stabelen i Odense i weekenden, fik lidt hjælp fra oven. Det skriver Udvikling Fyn i sit nyhedsbrev.

Odense var nemlig ikke kun centrum for dette år musikfestival, men er og hjemstedet for Danmarks største satsning på droner, og de to ting blev forenet i den film, der indledte festlighederne.

- Vi har arbejdet hårdt på at lave en spektakulær intro til Dansk Melodi Grand Prix, og vi lavede nogle fantastiske optagelser af Odense skyline om aftenen. Selvom Niras ser det største dronepotentiale andre steder, så laver vi også filmoptagelser. Vores octocopter-drone er helt ideel til blandt andet Melodi Grand Prix-optagelserne, da en multi-rotordrone som den kan hænge helt stille i luften og dermed lave nogle meget skarpe optagelser, siger Søren Rolin, senior specialist i Niras Informatics, Mapping & Automation, i nyhedsbrevet.

Specialopgaven vækker også begejstring hos Michael Larsen, der er projektchef og dermed ansvarlig for HCA Airports bestræbelser på at blive centrum for den danske udvikling af droner. Han forklarer, at der sker rigtig meget på drone-fronten for øjeblikket og ser netop Niras’ Grand Prix-opgave som et eksempel på, at dronerne vinder nye opgaver.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094