23948sdkhjf

Forskere på DTU får optimale lydtestfaciliteter

IAC Acoustics A/S er udvalgt til at levere fem mindre høretestbokse med høj lydisolering til DTU´s nye forskningscenter, Oticon Center of Excellence for Hearing and Speech Sciences, samt et lyddødt rum til Audiovisual Immersion Lab.
Med disse nye faciliteter får DTU´s forskere et stærkt udgangspunkt for at forske i hørelse og lyd, hvilket kan danne baggrund for udvikling af næste generation af høreapparater, hedder det i en pressemeddelelse fra IAC Acoustics.

I testboksene bliver testpersonerne udsat for audiologiske og psykologiske test for at afdække de psykologiske og fysiske påvirkninger, som lyd påfører mennesker. I det lyddøde rum forskes i retningsbestemmelse af lyd ved hjælp af testpersoner, der bliver udsat for forskellige lydstimuli og visuelle påvirkninger.

Sune Ellegaard, projektleder og akustikingeniør hos IAC Acoustics siger begejstret:

- Det er meget spændende at vide, at de kommende audiologer og nuværende forskere arbejder med vores udstyr. Man bliver lidt stolt, når IAC´s produkter bliver valgt på grund af kvaliteten og vores ekspertise i at skabe de optimale forhold, som denne type tests kræver.

DTU ved projektleder og arkitekt Terkel Jespersen er bygherre på projektet, Alectia A/S er bygherrerådgiver og Rørbæk og Møller ApS er arkitekter.

Om IAC Acoustics A/S
IAC Acoustics A/S en del af koncernen IAC Group Ltd., der er en af verdens førende udbyder af støj-, vibrations- og akustikprodukter og -løsninger. Virksomheden tilbyder nøglefærdige løsninger til en bred vifte af støjdæmpnings- og lydkvalitetsopgaver i blandt andet offshore-, vind- og energi-, telekommunikation-, høreapparat- og fødevareindustrien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08