23948sdkhjf

IAC Acoustic leverer høretestbokse til Køge Sygehus

IAC Acoustics A/S har leveret seks audiometri-rum til Køge Sygehus, og på sigt skal de nye høretest-faciliteter flyttes til det kommende supersygehus i Køge.
Når Køge Sygehus fremover skal varetage Region Sjællands høretest-behov bliver det med høretestbokse fra IAC Acoustics. Og det vækker glæde hos den sjællandske specialist inden for lyddæmpning, vibrationsdæmpning og akustik.

- Vi ser Køge Sygehus’ valg som et stort skulderklap og en blåstempling af vores flytbare højkvalitets høretest-bokse. Vi har tidligere leveret til andre sygehuse i Norden, men det er fantastisk vigtigt for os, at også danske sygehuse og audiologer ser vores løsninger, som dem, der bedst løser de udfordringer, som audiologer og regioner har på både kort og lang sigt, lyder det fra akustikingeniør hos IAC Acoustics, Sune Ellegaard.

Høretestboksene fra IAC Acoustic er modulærer og kan derfor flyttes igen senere. På den måde kan Region Sjælland genbruge høretestboksene i det kommende supersygehus i Køge.

Høretest-faciliteterne er designet af IAC Acoustics i samarbejde med Køge Sygehus, Region Sjælland ved driftschef Johnny Lyngård Petersen, ledende audiolog fra Roskilde Sygehus Arne Leth Christensen samt bygherrerådgiver Rådg. Ingeniører Bascon A/S.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078